Sunday, February 28, 2010

Kanak-kanak 3 Tahun Mati Didera

Innalillahiwainnailahirrajiun.

Saya sangat terkejut semalam. Menangis dan mengongoi sewaktu menonton Buletin Utama last Saturday.
Pity that girl. Masih ada lagi manusia yang tak bertamadun dalam society skrg. Anak mati didera, ibu pula bunting anak hasil hubungan haram. Tak cukup dengan anak haram dalam perut,ada lagi anak haram berusia 1 tahun 6 bulan.
Malam ni punya Buletin Utama pulak, si ibu [layak ker dipanggil ibu? atau binatang lebih tepat], menangis depan kamera menagih simpati. If you were happen to be in front of me, memang aku ludah! Jijik. Bila anak dah takder, nak cover depan kamera, cakap tatau nak cari perlindungan kat mana. WTF?! 6 tahun beb ko bersekedudukan! Bukan 6 bulan! Anak haram dah nak masuk dua orang!
Beringat-ingatlah macam mana nak berdepan dengan si anak kat akhirat nanti. Nak berdepan dengan Allah s.w.t lagi..

I wonder what are we today? Are we a real human? Or just a piece of shit!

Baca disini.

No comments: