Friday, March 26, 2010

Shopping

It's shopping free spree again~
Na..kidding. I just bought few necessary stuff[s].
I'm looking for a pair of Clarks. However, tak jumper yg berkenan.
Jadi saya hanya beli sepasang kasut di Eclipse.
Kami dinner di 'food court' sahaja. Roti canai.
Lepas dinner, lalu depan kedai pakaian kanak-kanak.
Menarik tengok tag yang bergantung-gantung. Tag 50%. Hehh.
Kami masuk. Dalam kepala teringat kat Akid. Walaupun saya
seperti 'bias' kerana tak teringat kat baby Dora.
Ok fine,saya teruk.
So,saya belikan akid sesuatu. Yang ada tulis 'Rockstar'.
Don't blame me if Akid end up jadi rockstar. Hahahah..
Btw, today, after work saya akan ke KLCC lagi. Tapi untuk beli cadar.
Dah janji dengan SA yesterday nak beli today.
Nasib baik sebelum balik rumah kena lintas parking KLCC.
Ada alasan untuk singgah.
Jadi,ini untuk Akid :


Dalam ni yer,nanti aunty anta kat umah. Nak tunggu Akid datang berjanggut la. Silap aribulan aunty pindah rumah dah, baru Akid nak datang. Bye Akid, aunty merajuk.

No comments: