Saturday, April 24, 2010

Alexis - Tea Time Session

Yeaa. Today, 24 April, kami berjalan dari pukul 11 sampai pukul 7 mlm. Lama kan? Marathon. Went to Gardens and Mid Valley Mega Mall. Alexis- sini, kami datang. Heheh.. Memula kami decide untuk order 1 kek jer, sinced kitorang baru lunch 2 jam yang lalu. Saya minum hot cappuccino, husband minum iced cuppuccino, and kami order 1 slice of Choc Berrie Meringue. Husband cakap, super duper nyummy! Lagi berbaloi dari Godiva. Sila cuba ok! Ambiance, layanan, dan rasa kami bagi 10/10. 












after 10 minutes...


dah habis meringue, kitorang order yang ni pulak;


choc walnut & ice cream ini pun mengalami nasib yang sama macam meringue!



p/s: For sensitivity, kedai ini ada juga menyajikan alcohol. Sama juga seperti Mdm Kwan, Chili's, TGI's Friday dan restoran-restoran seangkatan dengannya.

2 comments:

Nur Farahiyah said...

macam sedap yg ade ice-cream tu..hmmm..meringue tu ape?

Nurul+Hafiz said...

cheyah: gi la makan.sedaaap! meringue [org tuh sebut me-ring] fresh cream ngan freash strawberry ngan blueberry. serius sedap wak. harga pon okeh. ada jugak mee, nasi dan sebagainyer..kiter mmg suggest awk gi la mkn kat sini.