Sunday, April 4, 2010

Damages

Damages on Saturday
Venue: Menara Mustapha Kamal, Damansara Perdana.
Time: Arrived at 9.00am, Entered at 10.00am
Event: Bata Warehouse Sale [Bata, Primavera, Clarks and many more]


Kami gerak dari umah pukul 8.30am. Tak rancang pon nak pergi warehouse sale ni. Tambahan pula mmg tak penah pergi warehouse sale untuk kasut. Heheh..Pagi tuh, bersiap, terus gi. Sampai Damansara Perdana around pukul 9.00am. Tetiber husband cakap, 'Eh, butik baru.Puteh.' I was like, 'eh,mane2?' Hehehe..sebabnye Puteh tuh, Rizalman yang punyer. Heheh..Back to our main cerita, sampai terlalu awal. Takdok orang selain tukang jual2, ngan mat2 indon yang kat construction site berhampiran. Fyi, Menara Mustapha Kamal ni baru bukak kot. Dari highway nampak macam buruk jer building nih, tapi bila dah sampai kat building tuh, mmg takjub la..Husband siap cakap, kalo government building buat mcm ni kan best..heheh.. Sampai jer, kitorang trus cek size & patern kasut yg available through the glass window. Heheh..Kami beratur pukul 9.45am. Amazingly, kami no 1,n no 2 dalam barisan. Bila pekerja Bata benarkan masuk, we both terus menuju ke bahagian Clarks sahaja. Lepas tuh baru la pergi ke bahagian sukan. Husband beli kasut futsal, n me beli kasut jog Reebok;murah rm70 jer. The rest tu Clarks. Sgt murah compare dgn market price. Jadi mmg berbaloi bangun pagi. Oh, ade jugak I beli sandal untuk mak. Heheh,mak tunggu yer~ 




Damages done on Sunday

Venue: Jusco Wangsa Maju [Ulang suara, Jusco jerr..]
Time: Arrived at 3.00pm

Asalnyer nak lunch jer pon, lepas makan kat Nandos, kitorang gi MPH. Bought few books. Kemudian, pergi ker PK Time. Sajer2 jer. Suddenly, ternampak jam yg kitorang usha kat Jaya33. Heheh.. cek kat KLCC last month takderr dah stock.Jadi husband tanye, nak beli ker tak. Saye cakap beli jer la. Jadi inilah damages yang tidak disangka2 of the week. hahah..Layan gambar. Bye.




Nota Kaki: Ok bye. Nak tido. ABP tak best. Bosan. Paling tak bole blah,"......sanggup pulang dari Melbourne, USA...."  Pe dia la yang hang dok pikiaq tuh scha??! 

No comments: