Friday, May 14, 2010

Dream; Girls

Hahah.. no Beyonce, no pretty ladies. It is just an ordinary girl's dream.

Mimpi yang first ni dah pergi tanya2 kat KLCC, tapi belum masuk M'sia. Too bad~  Julia by Coach


Second mimpi ni, dah pergi tanya kat Pavilion. Fall; from head to toe~ Dah siap test2 lagi. Usap-usap and raba-raba lagi..


Mimpi yang ni pulak dah dakap and peluk dengan ketat masa gi Pavilion, with 40% off~ My oh my~ Minton by Anya Hindmarch

Dan mimpi yang terakhir, dapat raba-raba and pegang-pegang masa pergi StarHill last weekend; Neverfull GM


Malam ni mesti mimpi sambil pegang beg Roxy. =p 


p/s: Husband, thanks~ ;P
p/s2: Entry Krabi malam ni eh..tak bawa laptop gi office today~

4 comments:

Nur Farahiyah said...

mimpi yg last tu mmg yg terbaik :D sy pon dah test yg Gucci tu..mak aihhh ^-^

Nurul+Hafiz said...

farah,kan best kalau mimpi tuh jadi kenyataan.tapi mak saya kate baik beli gold. Camno tuh? ;)

Nur Farahiyah said...

best2..mak mmg camtu..isk mcm org kelate lak mak awk..tp kalo sy, nak handbag :) x minat sgt gold, buat mase ni laa..hehe

Nurul+Hafiz said...

hehhee..tu la pasal. =)