Thursday, June 24, 2010

Inspiring


Sape suke tengok perempuan/gadis jomblo cantik? Angkat tangan.
Ok sekarang boleh turunkan tangan eh.
Saya mmg suka tgk perempuan cantik. Sedap mata memandang. =) Dont get me wrong, I'm married; to a man. So, I am normal. Hahaha..
Back to the topic, be it free hair ke, tudung litup ker, tudung berjambul ker, tak kisah arr. Asalkan cantik. Selain tuh suka gak tgk perempuan yg suka dress down up. Sape tak suke kan? Tatau la kalo korang jenis tak suke tgk perempuan lawa. Hahahah.. [Haruslah korang jeles kan sebenarnya] =p
Antara perempuan yg sy suke tengok sebab diorang mmg lawa+diorang suka bergaya adalah:
1. Miasuraya @ Amira
I know this young lady accidentally. What a small world. She's one of my 'kenalan' cousin. She's so baik hati, lawa, very 'bergaya' one [sometimes in Harajuku's style and sometimes sgt lah ladylike]. She was born with brain and beauty. Sangatlah petite and I just can't help to fall head to toe with her fashion sense, celoteh regarding her life and Asna's! She's moving to Australia soon. Good luck in your study Miasuraya @ Amira! 

2. Ina Madz 
Kenal this lady dah lama, since matric. Tapi tak pernah cakap ngan dia except masa kitorang kena gi motivasi @ Klang. Dia mmg lawa. Seriously. From our previous conversation, I believe Ina have a very kind+beautiful heart and soul. Sekarang die tgh pursue her doctorate. Bravo Ina! 
Lagi ape eh nk cerita pasal Ina? Owh, she msg me recently and her message really inspired me. Insya Allah, God's will; aku pon akan ikut jejak ko Ina! Oh, Ina babbles too on her blog. Hahaha..

3. Hanis Zalikha
Budak perempuan ni mmg lawa. Same with the two above; beauty with brain! Sgt cantik. Pakai tudung cantik, tak pakai tudung pon cantik. Memang cantik la. Kalo korang bc blog die mesti korang tahu kenapa die ni digemari ramai. Hahah..so takyah la haku nk bagi sebab kenapa aku suka tengok dia ni and suka baca blog dia.

4. Aimie Bahirah
I dont know her personally BUT I read her. Hahaha.. And I personally think that she's beautiful. Sangat cantik- a lady with a hijab. She's early twenties, married with a baby. Sangat bergaya. Sama macam gadis2 kat atas tadi. Heheh..

Tu jer la so far yang sy rs lawaaaaa bangat! Yang lain jgn pikir bukan2, korang pon lawa, aku pon lawa. Hahaha..cuma diorang ni category lawa yang lebih sket dr kita2 yang biasa2 ni.. Heheh.. ape lagi? Jom jadi lawa! Jom! Jom! 




(Lawa diatas adalah dari penglihatan aku, tafsiran otak aku. Kalo korang rasa mata aku ni ade something wrong, keep it to yourself;please)

2 comments:

Miasuraya said...

Although I don't think I really belong in this post, but thanks so much :) <3

Nurul+Hafiz said...

Miasuraya: Darl, u deserve more. =) Happy weekend! =))