Thursday, June 10, 2010

No No No

Banyak kali dah kite pikiaq. Setelah mengambil kira keburukan dan kebaikan, sy hanya akan focus on kehidupan seharian TANPA update tentang kerja n family. Sebab kadang-kadang, salah faham itu salah. Salah faham juga susah. So, better don't. Agree? [Angryy.. Agreeeeee]
Oh update tentang Gossip Girls event last Saturday. What I can say, berjaya! Dapat mengumpulkan 4 lagi kepala yg seiring dengan saya. Among all saya yg paling 'muda' but who cares. =) 
Kitorang order mcm2 dan semua sedap2. Opss.. Kecuali cik H. Tak sodap;all of us agreed about that.
Lunch, chit chatting, gossiping here and there. Seronok. Sebab saya rs mcm masa study la pulak. Even the hakikat is everyone dah berkerjaya. Thanks for the time kawan2.. [Like you, you, you and you are reading this]  Don't you guys think that we should visit Universal Studio next time? Singapore will be fine!

5 comments:

Nur Farahiyah said...

we should!!!! :)
baru je hari tu sembang ngn farhana, US Spore..tp MAHAL, so plan balik hari tdo umah parents sy..hehe

Nurul+Hafiz said...

Heheheh.marilah farah. abeskan cuti hujung minggu. breakfast di johor, lunch di singapore~ =))

Nur Farahiyah said...

and dinner di johor :)
jom, hujung tahun ni! *wink*

ki said...

eh eh

this 'you' reads this.

thanks for taking the trouble making the arrangements!

next event pls!

(kota singa - count me in!)

Nurul+Hafiz said...

ki: ki, u're leaving this morning rite? all the best, safe journey. will plan for our next event. definitely u'll be in.

xoxo


farah: aduhai, bestnyer.. insya Allah,kena plan bebetul, takmo huru hara. hehehe..