Friday, June 18, 2010

Rindu

Rindunyer kat blog. Rindu x? Hahaha..jiran kita sure rindu. Sebab ari2 tanya bila nk update,bila nak update. Sebenarnya, byk sgt keja lately. Alhamdulillah, semalam dah habis buat FA. Seronok. Sampai senyum2 masa balik. 

Lagi ape eh update? 

Rindunya sama Imran [Kak Shu jgn tersedak naa..] Rindu nak tengok si mata galak beraksi. Hehehe.. Imran kecik2 dah dok kat sinun, balik Mesia nanti sure speaking jer nih.. [Tetibe citer pasal Imran pulak..]

Lagi ape eh nak wrap? Erm. 

Kawan kite Nurul H, akan pindah ke office baru, ke cawangan lain.. Mesti rindu lagi nanti.. Dah takder saper nk sy gelakkan.. heheh.. Oh, kawan lagi sorang Ki, sudah pindah ke Kuantan. My oh my~ Ki, u're going to miss me n nurul. Kan? Hehehe..

Walopon dah basi, nak bgtau jugak, Azrinaz telah divorce dengan Sultan Brunei. Errm. I have no personal comment regarding this. Tapi dr apa yang telah dibaca-baca from here and there, saya sedey la. Sebab dia ada anak2 yang masih kecil. I dont bother which party yang salah, because in others marriage, we cant judge anything rite? Because we dont live with them and we're not in their shoes. So, I'll left the issue behind. ;)

Next? 

Oh, my brother is getting engaged tomorrow. Hehehe.. Congrats, semoga jodoh ini adalah yang terbaik. Biar sampai ke jinjang pelamin dan seterusnya sehingga ke akhir hayat. Amin.

My bff celebrate her 27th birthday last Wednesday. Happy birthday cik adik @ Nur Mazlina Md Zin. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki, semoga makin bertambah cahaya mata, dan semoga ko bahagia sampai akhir hayat,k! 

Ape lagi eh? 

Oh, sy berpuasa skrg ni, hopefully boleh last sampai bulan Ramadhan nanti. Betul2 dah put on weight. Heheh, jd saya berpuasa Isnin sehingga Khamis. Yeeehuuu~ Mintak2 boleh la drop sekilo dua. ;) 

K lah, nak gi Sogo n Jalan TAR dengan Cheyah. Tata.

No comments: