Thursday, August 5, 2010

Warming Up



Salam and good day!
It's been a while since I last update my blog.
Busy dan kadang-kadang penyakit malas melanda.
Hari puasa. Malunya..baru nk selesai puasa ganti.
Bila Ramadhan dah nak menjenguk, baru terhegeh-hegeh nak ganti.
Semalam husband outstation. Pergi Batu Pahat.. hari ni balik.. Insya Allah hari ni saya berbuka Nasi Beriani Batu Pahat. *drool*
Mak yang kat kampung pun pesan rempah beriani Batu Pahat 1/2kg. So, husband beli 1/2kg for my mom, 1/2kg for us.
Banyak sebenarnya nak kongsi cerita sebab sepanjang saya MIA nih, banyak perkara berlaku dan ada office event yang saya attend. Later lah yer, sebab entry kali ni nak warming up the mood je.

No comments: