Wednesday, October 13, 2010

Air Asia is going crazy


Cuba baca kat atas tuh.

RM 1 kan?

kan?

kan?

(Eying on husband wallet) *cough*cough*


Pagi tadi cek website Air Asia, trip to Bandung for 2, RM 250. Whoaa!? Murah? Tak pernah gi Bandung. Nak pergi sebab nak cari renda Perancis (French lace). Tapi lepas breakfast tadi, dah takder dah yg MURAH.

Camner?

Texting husband. Husband kata book jer dulu. Tapi wife yang-baik-hati-takmau-poket-husband-koyak-dan-rabak-sebab-trip-Bangkok-Pattaya-pon-belum-berjalan-lagi reply to husband; 'Takper la, kiter tunggu dulu. Sebab yang promo RM50/tix tuh dah abes. Kita check malam nih, kalau ada,ada. Kalau tak, kita tunggu jer dulu.' Whoaa!! Sekali lagi. Diri sendiri tak percaya. Betul ker aku jawab camni kat husband? Mesti husband menitik ayaq mata baca text tadi. Kekekeke.
Kesimpulan untuk pagi ini (pagi ini yer kawan2;sebab malam belum menjelma; mungkin esok keputusan berubah ;p): tak booking pon. =)

Oklah, nk survey hotel untuk Pattaya nih. Tata~

5 comments:

Nur Farahiyah said...

menarik! nak gi langkawi lagi..shopping! :)

Nurul+Hafiz said...

huish..pantas yer mau nyopping lagi.heheh..terpikir gak nak pi langkawi. heheh. tunggu next promo kot. ;)

Hunny MS said...

wuuu..bestnye nk g holiday!
sy takde husband nk bwk g holiday :P

Nurul+Hafiz said...

hunny: one fine day;hani pon akan melalui proses ber'holiday' wif husband. ;)

Harim Hamdan said...
This comment has been removed by the author.